Handelsbetingelser

Betaling

Alle beløb, der fremgår på hjemmesiden, er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

 

MERE HYZER tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. 

 

MERE HYZER benytter en sikker betalingsgateway, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 3-5 hverdage efter din ordre er blevet behandlet. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen normalt afsted første hverdag.

 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

 

 

Alle varer leveres til nærmeste pakkeshop med GLS, DAO eller PostNord. Når din ordre er blevet behandlet, vil du modtage en mail med nærmere oplysninger om levering.

 

Har du særlige ønsker til pakkeshop eller andet i relation til levering bedes du skrive det i kommentarfeltet på din ordre.

 

Vi leverer til danske pakkeshops, dog ikke på Færøerne og Grønland.

 

Bekræftelse af ordre

MERE HYZER er ikke forpligtet til at acceptere en ordre, blot fordi den er afgivet. Ordren kan til enhver tid annulleres og det fulde beløb returneres køber.

 

En ordrebekræftelse er ikke en indgået aftale om en handel, men en bekræftelse på at vi har modtaget din bestilling. Først i det øjeblik, at ordren afsendes, indgås aftale om handlen endeligt.

 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

 

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@merehyzer.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

 

Det er op til MERE HYZER at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

 

Reklamation skal meddeles til MERE HYZER i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

 

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet, eller hvad der rimeligvis må anses som almindeligt slid på varen.

 

MERE HYZER dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Reklamationer sendes til vores lager:

 

MERE HYZER

Bodøvej 10

8200 Aarhus N

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@merehyzer.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

 

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

 

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende info@merehyzer.dk

  

MERE HYZER

Bodøvej 10

8200 Aarhus N

Tlf. 31162219

CVR: 43787756